15 اشتباه رایج در طراحی سایت با وردپرس
15 اشتباه رایج در طراحی سایت با وردپرس را در این مطلب به شما معرفی می کنیم که باید از آن ها دوری کنید تا دچار ضرر نشوید. بسیاری از مردم وردپرس را انتخاب می کنند چون که به سرعت نصب می شود و قابل استفاده خواهد بود. در واقع شما با چند کلیک و در چند دقیقه می توانید صاحب یک وبسایت شرکتی ، شخصی، فروشگاهی و یا … شوید. این ویژگی و سایر نکات مثبت وردپرس باعث شده است که کاربران فراموش کنند مسائل مهمی در داشتن و اداره ی یک سایت وردپرس وجود دارد. ما در این مطلب از سایت سازان می خواهیم شما را با این اشتباهات وردپرس آشنا کنیم.
1. هاست نامناسب!
یک وبسایت وردپرس به اندازه ای قدرتمند است که هاست به آن اجازه دهد! اولین اشتباهی که برای شروع کار با یک سایت وردپرس ممکن است انجام دهید، انتخاب هاست نامناسب است. شما باید سیستم هاستینگ خوبی را برای سایتتان انتخاب کنید که از نظرهای مختلف دارای کیفیت و استاندارد باشد. فضای کافی، سیستم متناسب با کار شما، پهنای باند خوب و … از جمله موارد مهم در هنگام انتخاب و خرید هاست هستند.
2. عدم استفاده از افزونه ی Caching
پلاگین های Caching به سرعت بارگذاری سایت شما کمک می کنند. اگر بخواهم به زبان ساده برای شما توضیح بدهم، باید بگویم که این افزونه ها یک کپی از موارد صفحات سایت شما حفظ می کنند و باعث می شوند که در دفعات دوم و سوم و … سایت شما با سرعت بیشتری برای کاربران بارگذاری شود. عدم استفاده از این پلاگین ها یکی از اشتباهات رایج در میان کاربران وردپرس می باشد.
3. نداشتن شبکه تحویل محتوا (CDN)
داشتن چنین شبکه ای به سرعت بارگذاری سایتتان کمک خواهد کرد! این شبکه فضایی از سرورهای عمومی و جهانی را در اختیار شما قرار می دهد. هنگامی که یک بازدیدکننده یکی از صفحات شما را باز کند، اطلاعات را از این سرورها دریافت می کند که به سرعت سایت شما می افزاید و همین امر موجب بهبود کیفیت سایت خواهد شد.
4. تست استرس سایت!
پس از آن که شما سرعت بارگذاری صفحاتتان را بهبود بخشیدید، باید بتوانید حجم ترافیک وارد شده به سایت را مدیریت و تحمل کنید. در واقع سایت شما و امکانات آن باید توانایی این را داشته باشد که حجم قابل توجهی از کاربران را در خود داشته باشد و به آن ها مطالب و خدمات را ارائه کند.
7. استفاده از ورژن های قدیمی وردپرس
به کار گیری نسخه های قدیمی وردپرس می تواند برای شما مشکلاتی بزرگ و گاهی جدی پیش آورد. مانند عدم اجرای درست قالب ها، مشکل در اجرای افزونه ها و … سعی کنید همیشه از جدیدترین نسخه ی وردپرس بر روی سایتتان بهره ببرید.
6. عدم تهیه ی بکاپ!
تهیه ی نسخه ی پشتیبان از سایت، یک کار بسیار مهم و ضروریست. نداشتن نسخه ی پشتیبان برای یک سایت مانند آن است که شما بدون چتر نجات از هواپیما به پایین بپرید! در هر زمانی ممکن است به هر دلیلی مشکلی برای سایتتان پیش بیاید و در این مواقع تنها راه حل آن است که از فایل های بکاپ استفاده کنید.
این مورد را حتما جدی بگیرید! بسیاری از اشتباهات وردپرس را می توان جبران کرد اما این یکی از آن هایی است که جای جبران برای شما باقی نمی گذارد و در صورتی که سایت شما دچار مشکل شود و بکاپ نداشته باشید، تقریبا نابود شده اید!
5. استفاده از کلمه ی admin به عنوان نام کاربری
اگر شما همچنان این کلمه را به عنوان نام کاربری استفاده می کنید، یک لقمه ی آماده برای هکرها و حملات آن ها هستید! وردپرس admin را به صورت پیش فرض برای شما در نظر گرفته است و هرکسی که بخواهد به صورت غیرقانونی به سایتتان وارد شود اولین کلمه ای را که امتحان می کند و به سراغش می رود، همین کلمه است. نام کاربری خود را تغییر دهید و کمی به امنیت سایتتان کمک کنید.
8. طراحی غیر ریسپانسیو!
در صورتی که وبسایت شما طراحی ریسپانسیو نداشته باشد، نه تنها کاربران و بازدیدکنندگان را نمی توانید جذب کنید بلکه دوستان قدیمی خود را هم از دست خواهید داد. کاربران باید بتوانند با رایانه، لپ تاپ، تبلت و موبایل از سایت شما بازدید کنند. اگر چنین امکانی را برای آن ها فراهم نکنید، مسلما دچار خسارت بزرگی خواهید شد!
9. دانلود قالب از هر جایی!
اگر فکر می کنید که کلمه ی رایگان همیشه خوب است، سخت در اشتباهید! قالب های رایگان معمولا از کیفیت پایینی برخوردارند و حتی گاهی ممکن است سایت شما را نابود کنند! علاوه بر این، قالب های پولی هم ممکن است از کیفیت پایینی برخوردار باشند! بهترین راه حل آن است که شما قالب سایت وردپرس خودتان را از سایت ها و منابع معتبر تهیه کنید.
10. افزونه ، افزونه ، افزونه!!!
افزونه ها مواد بسیار مهمی در یک سایت وردپرس هستند! این ابزارها امکانات فوق العاده ای را در اختیار شما قرار می دهند! 2 نکته ی اساسی در رابطه با پلاگین ها وجود دارد آن هم این که:
- افزونه ها را از جای مطمئنی تهیه کنید تا مطمئن باشید عملکرد مناسب دارند و دارای کدهای مخرب هم نیستد!
- تعداد زیاد افزونه ها بر روی سایتتان، سرعت سایت را به شدت کاهش می دهند! افزونه هایی که نیاز دارید را نصب کنید و مورد استفاده قرار دهید و از نصب موارد بدون استفاده خودداری کنید.
11. تصاویر بهینه نشده
تصاویر سایت شما باید بهینه باشند. تصاویر می بایست از نظر عنوان و خصیصه ی Alt دارای شرایط مساعد
و هماهنگ با کلیدواژه ی کانونی هر صفحه باشند.
همچنین حجم تصاویر نیز باید بهینه باشد.
سایت ها و ابزارهای زیادی هستند که شما را در کم کردن حجم تصاویرتان کمک خواهند کرد.
12. دسته های زیاد و برچسب های کم!
برچسب ها را می توان به عنوان یک راه دسته بندی در نظر گرفت! اگر شما تعداد زیادی دسته بندی مطالب دارید
اما از برچسب ها استفاده ی کافی نکرده باشید، این مورد هم بر روی کاربران و هم موتورهای جستجو تاثیر منفی خواهد داشت.
و باعث شکست سایتتان می شود!
از برچسب های مرتبط و با تعداد مناسب در مطالبتان استفاده کنید.
13. عدم استفاده از گوگل آنالیتیکس
گوگل آنالیتیکس یک ابزار مهم و کاربردیست که اطلاعات مفید و زیادی درباره ی سایتتان به شما خواهد داد.
شما می توانید نوع و حجم ورودی های سایتتان را به وسیله ی آن ببینید و تحلیل کنید.
و با توجه به این اطلاعات تصمیمات جدید و بهتری برای شرایط کارتان بگیرید.
14. بستن مسیر موتورهای جستجو!
روش های مختلفی وجود دارد که به وسیله ی آن ها می توان جلوی ایندکس شدن سایت در موتورهای جستجو را گرفت!
ممکن است به هر دلیلی و یا حتی به اشتباه شما این کار را کرده باشید.
اینگونه هیچ کدام از صفحات و مطالب سایت شما در موتورهای جستجو نمایش داده نمی شوند.
و در واقع هیچ کس از حضور شما مطلع نخواهد شد و مخاطبی کسب نخواهید کرد. مانند این که در شهر ارواح زندگی کنید!
15. نداشتن فرم تماس
بازدیدکنندگان سایت شما باید بتوانند با شما تماس برقرار کنند و حرفشان را بیان کنند.
اگر شما یک فرم تماس خوب در سایت نداشته باشید، هیچ مسیر مناسبی برای آن ها وجود نخواهد داشت.
و شما هرگز از نظرات و خواسته های آن ها آگاه نمی شوید.
این مسئله می تواند به طور کامل مخاطبانتان را از چنگتان درآورد!
در اینجا این مطلب با عنوان 15 اشتباه رایج در وردپرس به پایان رسید که امیدواریم برای شما مفید بوده باشد
و از ما راضی باشید.
تیم حرفه ای میهن وبسایت با ارائه خدمات طراحی سایت و سئو و بهینه سازی آماده ی ارائه ی مشاوره
و پذیرش سفارش های شما در این زمینه ها می باشد. جهت مشاوره ، برآورد هزینه و ثبت سفارش می توانید
از طریق صفحه ی تماس با ما اقدام نمایید.
ثبت ديدگاه